Zombie, Run!

Zombie, Run! finns vad jag vet bara till android och går att ladda ned gratis från google play. Spelet har några år på nacken och verkar ej bli uppdaterat längre. Det är ett enkelt spel som går ut på att du själv sätter en måldestination via google maps. Sedan ska du ta dig dit utan att bli fångad och uppäten av zombies. Du kan ställa in både hur mycket zombies det ska finnas och hur snabba de ska vara. Du ser zombies på kartan på mobilen och får springa eller gå runt dem för att klara dig. Spelet har inget ljud. Det har någon form av multiplayerversion men den har åtminstone jag inte förstått mig på så jag utgår från att den inte fungerar. Zombies som du kommer nära “upptäcker dig” och får då annan färg på skärmen och börjar röra sig mot dig. Har du ställt in att det är snabba zombies så lär du behöva springa för fullt. Har du ställt in långsamma kan du fortsätta gå runt med din barnvagn eller vad du nu gör. Det känns som om stegen för svårighetsnivåerna är lite stora.

Spelet har inget mer djup än så här, men kan vara ett sätt att låta längre promenader och liknande få lite mer spänning.

Så vad lär oss spelet inför zombieapokalypsen?

Att vi ska hålla oss på avstånd från zombies och om vi skulle råka ut för många riktigt snabba zombies likt dem i “28 days later” så kommer det vara ganska kört i längden att försöka springa ifrån dem.

Flattr this!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *